• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Співпраця з Львівським ліцеєм ім. Героїв Крут - результат формування патріота, захисника України.

Співпраця з Львівським ліцеєм ім. Героїв Крут - результат формування патріота, захисника України.

2018-12-13

/Files/images/львівський ліцей.jpg

Учні Бурштинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 підтримують дружні зв'язки з курсантами Львівського державного ліцею ім. Героїв Крут, де проводяться цікаві екскурсії, бесіди, тренування.
Підтримує цю співпрацю об'єднання "Самопоміч", розуміючи, що школа формує випускника - гідного громадянина України, патріота, захисника рідної землі.
У грудні 2018 року учні 7-х класів відвідали заклад. Начальник ліцею, полковник Гусар Юрій Володимирович, радо зустрів і провів відкритий діалог зі школярами.
Викладачі ліцею розповіли про традиції закладу і його пріоритети. Було організовано заняття зі збору і розбору автомата, що дуже захопило юнаків. Ліцеїсти розповіли про умови навчання, свої доручення, обов'язки.
"Мене зацікавило все: навчання, військова форма, дисципліна... Я хотів би стати військовим", - говорить учень 8-А класу Кропельницький О. Приплоцький В., учень 7-В класу не випускав з рук автомата, адже тримав зброю вперше.
"Тут не тільки є посилена спортивна підготовка, військова виправка, а ще й навчатися потрібно старанно, без "хвостів"" - розповів один з ліцеїстів. " А ще там, як і ви - танцюємо, співаємо, декламуємо вірші. На День Героїв Крут зустрінемось у Бурштині".
Члени об'днання "Самопоміч" впевнені, що такі взаємопоїздки дадуть вагомий результат: хлопчики більше дізнаються про військову справу, про обов'язки і честь офіцера.

/Files/images/львівський ліцей1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 275